Helglyx med Caterking.se - Matkasse

Helglyx med Caterking.se - Matkasse

helglyx caterking

Vill du också unna dig lite Helglyx?

Caterking.se lanserar nu en ny tjänst som vi helt enkelt kallar för Helglyx!

Vad innebär då detta? Handlar det om att sätta upp fötterna på bordet eller åka iväg på en weekend resa?

Nej! Utan helt enkelt att vi har i samarbete med våra leverantörer tagit fram ett flertal olika trerättersmenyer som ni kan antingen få utkörda till er eller avhämtas på respektive plats varje fredag för enkel uppvärmning hemma.

Precis som vi gjorde med nyårsmenyerna så får ni alltså enkla instruktioner från respektive restaurang där ni kan unna er en trerättersmiddag i enkelheten av ert eget hem. 

Bra va?

Titta på vårt utbud för helglyx här!

Var kan jag köpa Helglyx?

Helglyx finns hos våra leverantörer och vi jobbar hårt för att fler restauranger ska ansluta sig till oss och göra detsamma. 

Pga. av den nya pandemilagen så blir det svårt för restaurangerna att få ut lika mycket mat som förr och därför bidrar vi med att hjälpa dem med detta och därmed komma närmare er så att ni slipper gå ut, upptäcka att det är fullbokat med mera.

Hur fungerar Helglyx?

Ni väljer helt enkelt via våra leverantörer här och därefter köper ni det ni önskar och väljer om ni vill ha det för avhämtning eller utkört. 

Varje fredag kan man alltså köpa detta och det går utmärkt att värma det på lördagen med om så önskas för en mysig stund där hemma.

Vi kommer därefter annonsera ut nya menyer månadsvis då tanken är att dessa ska bytas ut så att man får lite variation i rätterna. Precis som restauranger alltid annars gör =)

När kan jag beställa Helglyx?

Helglyx kommer du kunna beställa från och med den 24:e januari och fortlöpande.

Beställning sker hos oss och respektive restaurang har brytpunkt vid olika tider under veckan så att de hinner med alla beställningar för avhämtning på fredagen. Det är därför viktigt att ni är ute i god tid då de kan komma att sälja slut.

Vi hoppas ni får mycket god mat i magarna och uppskattar detta nya koncept som får ut er favoritmat till era hem.

Mvh

Team Caterking.se

Köp er helglyx här!

Upp
Tillagd till varukorg:
Gick ej att lägga till:
produkten har lagts till i din önskelista.