Nyårsmeny Malmö 2021

Nyårsmeny Malmö 2021

Köp nyårsmeny Malmö i år

Ännu ett år med covid och äntligen har många restriktioner släppts. För oss på caterking.se så har vi laddat med fler leverantörer än förra året och vi hoppas på en strålande nyår då vi har massor av nyårsmenyer att välja mellan åt er. 

Samtliga leverantörer är handplockade och godkända av oss och förra året så hade vi över 1000 kunder som beställde nyårsmenyer utav oss som de enkelt värmde och avnjöt hemma.

I år kan ni självfallet göra likadant!

Köp er nyårsmeny 2021 här!

3 rätters nyårsmeny Malmö

Vilken lyx det är att få en nyårsmeny 2021, man beställer det med några klick och får det levererat hem så man kan värma det i lugn och ro medan man skålar  in det nya året med sina gäster. 

Innehållet i en nyårsmeny från caterking.se i Malmö kan vara goda varmrätter som oxfilé eller fisk och helt vegetariska med risotto, bakad spetskål och mycket mer.

Självklart ingår desserten!

Nyårsmeny catering 2021

Som vi nämnde så har vi under 2020 och 2021 jobbat hårt med att ha rätt mix av leverantörer som står för god kvalité. Att kunna unna sig leverans av en god nyårsmeny ordnar vi enkelt så att ni ska ha det så bekvämt så möjligt. 

Bor ni i Malmö och omnejd så kör vi mer än gärna ut all mat åt er så att ni kan ta hand om era gäster. 

Köp er nyårsmeny 2021 här!

Nyårsmeny avhämtning Malmö

 

Skulle ni hellre vilja hämta er nyårsmeny hos våra leverantörer så går det utmärkt detta med.

Beställ det ni önskar, betala i kassan och sedan hämtar ni upp det på utsatt tid. Vi på Caterking.se vill önska er ett gott nytt år!

Köp er nyårsmeny 2021 här!

Nyårsmeny Höllviken avhämtning 

Önskar ni ha nyårsmenyn till Höllviken på nyårsafton?

Vi kommer gladeligen ut med maten till er och då kommer denna delas ut vid Toppen gallerian och vi återkommer med tid på mail till er när er mat kommer delas ut.

Nyårsmeny Lomma

Vill ni ha en nyårsmeny utkörd till Lomma? Det löser vi! Våra nyårsmenyer har alltid tre goda rätter som ni kan välja i lugn och ro nu innan nyår så ser vi till att maten finns på plats på nyårsafton.

Värm upp det enligt instruktioner och njut därefter.

Köp er nyårsmeny 2021 här!

Upp
Tillagd till varukorg:
Gick ej att lägga till:
produkten har lagts till i din önskelista.