Studentcatering i Malmö med Caterking!

Student catering i Malmö!

Snart är det dags för våra studenter ute i Sverige att ta studenten! Även om man kanske inte kommer fira studenten på samma sätt i år som man gjort tidigare med utspringning från respektive skola så kvarstår faktum att man ändå kommer ha lite fest.

Vad vore studenten utan god mat och gott sällskap från nära och kära?

Studenten är en klassisk Svensk tradition som alltid innehållit ett kul firande och många får ett minne för resten av deras liv då det bjuds på god mat, dricka, sällskap och annat skoj just på studentdagen. Självklart ingår det även att man går ut gymnasiet och skall ut i den stora, vida världen =)

student-catering-malmo-caterking

På caterking.se så har vi gjort det enkelt med catering och mat i Malmö till alla studenter då ni kontaktar oss, som har över 20 års erfarenhet av mat och catering, så ser vi till att ni får den absolut bästa servicen och lösningen för er student!

Önskar ni buffé? Småplock? Smörgåstårta? Smörrebröd? Varm eller kall mat? Budget per person?

Ett enkelt samtal med oss via chat, mail eller telefon så ordnar vi maten och utkörning åt er där vi hittar den absolut bästa lösningen för er budget.

Hör av er till oss på 0738-330914 eller via mail kontakt@caterking.se så hjälper vi er mer än gärna!

Vi har massor av olika lösningar åt er så se till att boka upp er redan nu i god tid innan festligheterna börjar i maj / juni!

Sjung om studentens lyckliga dar'! 

You talk, we fix!