Alla hjärtans dag 2021 meny

Alla hjärtans dag 2021 meny

alla hjärtans dag 2021

Fira alla hjärtans dag med caterking.se

Då var det äntligen dags för alla hjärtans dag som firas världen runt den 14:e januari.

Vad många redan vet är att den varianten vi firar idag började med att Hallmark cards började printa ut "Valentine's day" kort och resten är kommersiell historia. 

Men det började redan långt innan dess med hedniska riter och romarriket men det ska vi inte gå in på här för det är lite väl magstarkt att läsa om faktiskt..

Däremot är alla hjärtans dag en dag då man visar den / de man älskar mest hur mycket de betyder för en.

Mat på alla hjärtans dag 2021

Normalt sett så är alla hjärtans dag en dag för förälskade att förlusta sig mes restaurangbesök, boka hotell eller weekendresor och starkt förknippat med rosor.

Här på caterking.se så har vi istället valt att ta fram olika menyer som ni kan avnjuta i hemmets lugna vrå då det tyvärr är fullt på restaurangerna redan idag pga pandemireglerna.

Våra restauranger har skapat menyer med massor av olika alternativ för att just er alla hjärtans dag ska bli så bra så möjligt och ni värmer det enkelt hemma. Vi kallar det även HELGLYX och till och med efter alla hjärtans dag så kan ni beställa hem trerättersmenyer varje helg.

Alla hjärtans dag 2021 menyer

Vill ni köpa mat för avhämtning eller utkörning till alla hjärtans dag?

Beställ från Pieplows Årstiderna och Quattro stagioni, Stadsvallen, Törringelund, Mat och chokladstudion, Bistro royal och många fler inom kort.

Alla menyer för alla hjärtans dag hittar ni här!

 

Upp
Tillagd till varukorg:
Gick ej att lägga till:
produkten har lagts till i din önskelista.