Nyårsmeny 2020 på Caterking.se

Nyårsmeny 2020 på Caterking.se

Köp nyårsmeny Malmö i år

Dags för en nyårsmeny i Malmö? Det har kortsagt varit ett annorlunda år och många restauranger har haft det tufft men självklart ska det avslutas med fyrverkerier och god mat!

I år vill vi att ni ska göra det så enkelt så möjligt för er när det gäller nyårmaten genom att köpa från våra duktiga restauranger som har plockat fram en trerättersmiddag just för er som ni hämtar på nyårsafton och värmer upp enligt instruktioner.

Köp er nyårsmeny 2021 här!

3 rätters nyårsmeny Malmö

I många år så har det varit en favorit att kunna bekvämt beställa mat och hämta detta på restaurangen för uppvärmning hemma.

Ofta kan man få en 3-rätters nyårsmeny från 395kr och uppåt.

Innehållet varierar med förrätter som hummer, hummersoppa, pilgrimsmusslor m.m för den där lyxiga känslan. En annan nyårsmeny kan ha goda varmrätter som oxfilé eller fisk som torsk eller hälleflundra.

Varför inte avsluta med en god dessert med saffran, choklad eller annat!

Nyårsmeny catering 2020

Har ni någonsin tänkt på hur mycket tid och ingredienser som behöver inhandlas för att laga maten till nyår? Alla moment, rätter och folk som ska dela på kostnader (om man självklart inte bjuder på rubbet) och logistiken bakom?

Vi på Caterking vill att er nyårsmeny catering ska bli så enkel så möjligt.

Några av våra leverantörer kan t.o.m köra ut nyårsmenyerna åt er om avståndet är för långt t.ex till Helsingborg, Lund etc.

Allt går att lösa för att ni ska få ha en så lugn nyårsafton och god nyårsmeny 2020 så möjligt. Kontakta oss för mer information.

Köp er nyårsmeny 2021 här!

Nyårsmeny avhämtning Malmö

Pröva något gott från Årstiderna i Kockska huset eller Törringelund eller Stadsvallen i år?

En nyårsmeny för avhämtning i Malmö innebär att ni beställer här via oss och sedan hämtar ni er meny på avsatt klockslag på respektive ställe på nyårsafton.

En 3-rätters nyårsmeny väntar på er och är redo för att värmas med instruktioner hemmavid så ni sparar massor av tid och kan göra det bekvämt för er inför kvällens alla glada minnen.

Vi på Caterking.se vill önska er ett gott nytt år så ses vi i 2021!

Köp er nyårsmeny 2021 här!

Nyårsmeny Höllviken avhämtning 

Önskar ni ha nyårsmenyn till Höllviken på nyårsafton?

Vi kommer gladeligen ut med maten till er och då kommer denna delas ut vid Toppen gallerian och vi återkommer med tid på mail till er när er mat kommer delas ut.

Nyårsmeny Lund avhämtning

Våra leverantörer står redo till att dela ut er nyårsmeny i Lund på nyårsafton.

Välj era nyårsmenyer här och beställ sedan för avhämtning i Lund så återkommer vi på mail var i Lund man kan hämta upp sin nyårsmeny i Lund.

Nyårsmeny Lomma

Vill ni ha en nyårsmeny utkörd till Lomma? Det löser vi! Våra nyårsmenyer har alltid tre goda rätter som ni kan välja i lugn och ro nu innan nyår så ser vi till att maten finns på plats på nyårsafton.

Värm upp det enligt instruktioner och njut därefter.

Välj alternativet i kassan så återkommer vi om tid för utdelning av nyårsmenyerna.

Köp er nyårsmeny 2021 här!

Upp
Tillagd till varukorg:
Gick ej att lägga till:
produkten har lagts till i din önskelista.