Lunch i Malmö med catering från Caterking.se

Lunch i Malmö med catering från Caterking.se

Vad blir det för mat till lunch?

En evig fråga som ställts sedan urminnes tider på många arbetsplatser runt om i vårt avlånga land Sverige men även utomlands. 

Särskilt i Malmö.

Normalt sett brukar denna fråga om lunch startas utav en individ vars mage börjar kurra runt 11:45 snåret och sedan ägnas det c:a 10 minuter av övertalande hos sina kolleger för att ta reda på vilket är det mest optimala ställe just idag där man kan få i sig mat som stillar hungern och förnöjer smaklökarna.

Vart skall vi gå på lunch?

Frågan i sig tar ett par varv tills kollektivet vet hur långt de ska gå, att de inte varit på samma ställe allt för många gånger samt så ska prisbilden passa samtliga.

Har ni också problem att bestämma lunchställe??

Ja det är ju väldigt förekommande och om man är många på en arbetsplats och inte bestämt i förväg så vet man att det tar extra lång tid att bestämma lunch på kurrande mage.

Vi på Caterking.se har helt förstått detta och därav har vi skapat en tjänst där vi kan hjälpa er eliminera massor av tid då allt finns tillgängligt på vår plattform, vi sköter utkörning och maten medan allt ni behöver göra är att beställa hos en som är ansvarig på ert jobb (företrädesvis receptionisten) och sedan betala via faktura, kort eller SWISH.

Vi jobbar på att få in fler restauranger som kan tillgodose era önskemål så sprid ordet om att kungen av Catering är här i Malmö för att stanna.

Caterking.se - Lunch i Malmö på din arbetsplats!

Upp
Tillagd till varukorg:
Gick ej att lägga till:
produkten har lagts till i din önskelista.